Huidverbetering

Huidverbeteringsbehandelingen bestaan altijd uit twee pijlers: een behandeling bij SkinCare Sluis en een thuisbehandeling. Na een huidanalyse bekijken we wat jij nodig hebt en welke behandeling het beste bij jou past. We plannen een of meerdere afspraken voor een behandeling of kuur. De behandeling is mogelijk met en zonder apparatuur. Met de producten van LOOkX kun je thuis ook verder aan de slag om de huidverbetering in de diepere lagen aan te pakken. Die combinatie zorgt voor sterke resultaten en stralende klanten. Wij beschikken ook over een speciale behandeling die ingezet kan worden voor de gevoelige huid tijdens chemokuren.

 

Safia | Skin computing technology

De Safia-huidtechnologie maakt een analyse van de huid en geeft advies voor de behandeling.

Skin Computing Technology werkt met Artificial Intelligence voor slimme analyses en correct huidadvies. Safia is een uniek systeem dat de kennis en ervaring van alle gebruikers optimaal benut.

Onze aanpak

Afspraak

Jouw reis naar een stralende huid start met een intakegesprek. Na een huidanalyse bekijken we wat jij nodig hebt en welke behandeling het beste bij jou past. We plannen een of meerdere afspraken voor een behandeling of kuur.

Behandeling

De behandeling bestaat altijd uit twee pijlers: een behandeling bij Skincare Sluis en een thuisbehandeling. De consulente van Skincare Sluis geeft professioneel advies waarmee je thuis aan de slag kan. Die combinatie zorgt voor sterke resultaten en stralende klanten.

Opvolging

Om de behandeling te doen slagen, volgen wij jou als klant nauwlettend op. Een persoonlijke begeleiding behoort namelijk tot onze kernwaarden.

Nanopore Stylus

De Nanopore Stylus is de laatste nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidtherapie. Nanopore Stylus biedt de oplossing voor huidproblemen zoals rimpels, striemen, hypo- en hyperpigmentatie, atrofische littekens, alopecia … Het toestel is ook geschikt voor de gevoelige zones zoals ogen, lippen en nek.

Hydrabrasie

In de esthetische technologie is hydrabrasie de meest recente techniek om de huid in een enkele behandeling te polijsten, te verfijnen en te hydrateren. De procedure werkt snel en eenvoudig. Hydrabrasie kalmeert, verkoelt en egaliseert de huid. De hydrabrasietechniek van AquaRenew is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig. De techniek past zich aan elk huidtype aan en levert indrukwekkende resultaten. De AquaRenew biedt een oplossing voor de onzuivere, vale en verouderde huid. De techniek bleek ook efficiënt bij zwarte puntjes, uitdroging, pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verstopte poriën en beschadiging door de zon.

SkinCare Sluis behandelt

Acné is een huidaandoening die gepaard gaat met een opeenstapeling van dode huidcellen en een teveel aan sebum, wat verstopte poriën en zwarte punten veroorzaakt en in een later stadium onzuiverheden en puistjes. Om dit huidbeeld onder controle te krijgen zijn aangepaste producten zeker wenselijk, vooral ontsmettende en ontstekingsremmende ingrediënten zijn effectief in dit aangepast behandelprotocol. Het is heel belangrijk om de huid niet compleet uit te drogen want dat creëert een tegenreactie van de huid onder de vorm van een verhoogde sebumproductie en zo raken we in een vicieuze cirkel.

Onze huid verandert naarmate we ouder worden. Ze verslapt, krijgt rimpels en plooien en vertoont soms onregelmatigheden en kleurveranderingen. Externe factoren versnellen het natuurlijke verouderingsproces: roken, luchtverontreiniging, overmatige blootstelling aan zonlicht … Speciaal voor de rijpere en vroegtijdig verouderende huid bieden wij diverse anti-ageingbehandelingen van LOOkX aan. Wil je toch een sneller resultaat? Dan bepalen we een behandelkuur op maat om met onze apparatuur een versneld huidverjongingseffect te verkrijgen.

Melasma, ook zwangerschapsmasker genoemd, is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken op de huid ontstaan. De vlekken hebben een matige tot scherpe rand en zijn meestal grillig van vorm. Melasma ontstaat vooral op het voorhoofd, de wangen, de slapen, rond de ogen en op de bovenlip. Soms verschijnen er ook vlekken in de hals en op de armen. Een melasma is een goedaardige kwaal. Aangezien de vlekken best opvallend zijn, ervaren mensen het als uiterst vervelend. Melasma behandelen wij met crèmes, peelings en laserbehandelingen.

Kenmerken van een gevoelige huid zijn roodheid, schilfering, zwelling en soms zelfs eczeem. Een gevoelige huid voelt trekkerig en branderig aan. Mensen met een gevoelige huid hebben vaak ook last van jeuk en tintelingen. Behandelingen verhogen de weerstand van de gevoelige huid en werken kalmerend, herstellend en hydraterend.

Couperose manifesteert zich in de milde vorm als een tijdelijke roodheid van het gelaat onder invloed van externe factoren, maar kan verder evolueren tot een permanente roodheid met zichtbare adertjes, vooral over wangen, kin en neus. Deze huid is zeer gevoelig, verhit, nerveus en heel reactief. Het is belangrijk om te kalmeren, hydrateren en de beschermende film op de huid te herstellen. Een couperose huid proberen we ook sterker te maken van binnenuit met vitamines en mineralen.

Kenmerken van een vette huid zijn glimmende zones, grove poriën, comedonen, ontstekingen, littekens en eventueel pigmentatie. Behandelingen normaliseren de talgproductie, verfijnen de poriën, matteren glimmende zones, voorkomen ontstekingen en hydrateren de huid.

Een litteken ontstaat door huidbeschadiging. Behandelingen verbeteren de dikte en de kleur van littekens en verzachten jeuk en pijn.

Indien nodig kan er een speciale behandeling ingezet worden voor de gevoelige huid tijdens chemokuren.

Rosacea is een huidprobleem dat zich manifesteert onder de vorm van een rode, nerveuze huid vaak in combinatie met puistjes. Er is nauwelijks hydratatie van de huid doordat de huidbarrière niet of weinig functioneert en bijgevolg de huid haar eigen vocht niet kan vasthouden. Een milde aanpak is hier zeker aan de orde, want er wordt vaak gezegd dat dergelijke huiden geen producten verdragen, maar niets is minder waar !

Pigmentvlekken zijn ontsierende donkergekleurde vlekken op de huid, daar waar pigment zich heeft samengeklit en opgehoopt. Pigmentproblemen zijn de moeilijkste om te behandelen en vragen een aanpak van lange duur. Daarnaast is het zo dat de beste resultaten behaald worden in combinatie met professionele behandelingen en dat iemand die geneigd is om pigmentvlekken te krijgen daar altijd gevoelig voor zal blijven.

Een droge huid heeft nauwelijks zichtbare poriën. De huid is gevoelig, schilfert vaak en jeukt. Oorzaken van een droge huid zijn een relatief tekort aan water in de hoornlaag en een te lage talgproductie. Behandelingen zorgen voor een soepel en comfortabel gevoel en een optimale hydratatie en voeding van de huid.

Ongewenste haargroei is dat er haren groeien op plaatsen waar je liever geen haar wilt hebben. Haargroei is een proces met verschillende fases. Elke haar maakt de fase groei, rust en uitval door. Alleen als een haar in de groeifase is kan deze worden vernietigd. Zo kan je al in een paar behandelingen bij SkinCare Sluis van je ongewenste haargroei af komen, zodat we alle haren in de groeifase hebben kunnen behandelen.

Interesse in een afspraak?

Contact

SkinCare Sluis
Zuiddijkstraat 8,
4524 AR Sluis

Tel: 0629043173
mail@skincaresluis.nl

NL 8150.46.650.B01

Wettelijke zaken

Erkend lid van