Lichttherapie

Dermalux led-fototherapie is een verjongende, herstellende en revitaliserende behandeling op basis van de kracht van puur licht. Het merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde led-technologie. De therapie is uiterst effectief bij veroudering, acne, rosacea, eczeem en psoriasis. De behandeling is veilig, effectief en resultaatgericht.

Dermalux™ Tri-wave LED voor verjonging, herstel en revitalisatie van de huid

De DERMALUX™ TRI-WAVE LED combineert golflengtes met de meest recente led-technologie. Vanaf de eerste behandeling krijgt je huid nieuwe energie en ziet ze er frisser uit. Een kuur met dit toestel stimuleert de huidverjonging en activeert het huidherstel.

Een behandeling met de Dermalux™ LED biedt een ideale ondersteuning bij medische behandelingen van huidproblemen.

Voordelen

Zeer effectief

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. Dermalux™ maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd.

Pijnloos en relaxerend

Dermalux™ is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!

Interesse in Led Therapie?

Contact

SkinCare Sluis
Zuiddijkstraat 8,
4524 AR Sluis

Tel: 0629043173
mail@skincaresluis.nl

NL 8150.46.650.B01

Wettelijke zaken

Erkend lid van