Radiofrequentie

De Venus Concept apparatuur passen radiofrequentie en electromagnetische pulsen samen toe in elke behandeling. Huidverstrakking en lifting, rimpelvermindering zijn indicaties die we met de Venus Versa heel efficiënt kunnen aanpakken.

Venus Versa

Venus Versa is een totaal behandelplatform met verschillende technieken:

> MP² technologie (Multipolaire RadioFrequentie) en PEMF (Electromagnetische pulsen) voor gelaat
> IPL Lichtflitstechnologie voor permanente ontharing
> IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van pigment, vasculaire lesies, anti-ageing, …
> IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van Acné (AC Dual Applicator) die rood en blauw licht combineert

Venus Versa is het totaalpakket van Venus Concept technologieën die de gebruiker, door het add-on systeem, toelaat om ofwel met alle technieken ineens te starten ofwel stap per stap op te bouwen.

Hoe werkt het?

Multi-Polar RF

De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-ageing en lifting.

Electro Magnetische Pulsen

De Electro Magnetische Pulsen stimuleren de collageen-en elastine productie en de aanmaak van nieuwe fibroblasten, een extra voordeel is een verhoogde vascularisatie.

Hoogenergetische IPL lichtflitstechnologie

Door middel van de hoogenergetische IPL lichtflitstechnologie wordt de melanine in ongewenste haren opgewarmd tot ca 70° waardoor de groeicellen van de haren vernietigd worden en de haartjes worden verwijderd.

Het resultaat

Met Venus Versa kan je erop rekenen dat elke ontevredenheid m.b.t tot jouw huid aangepakt kan worden. Van permanente ontharing, tot wegflitsen van pigment en vasculaire lesies over lifting, anti-ageing en het verwijderen van littekens en oneffenheden… Venus Versa kan het allemaal aan en biedt de veiligste en beste behandelresultaten door de mogelijkheid om verschillende technieken met elkaar te combineren.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor huidverbetering, huidverjonging en verstrakking.

Interesse in een afspraak?

Contact

SkinCare Sluis
Zuiddijkstraat 8,
4524 AR Sluis

Tel: 0629043173
mail@skincaresluis.nl

NL 8150.46.650.B01

Wettelijke zaken

Erkend lid van