Over SkinCare Sluis

Heel onze carrière speelt zich af in de apothekerswereld. We zijn experts op het gebied van geneesmiddelen. Door die wetenschappelijke achtergrond weten wij als geen ander welke medicatie bepaalde huidaandoeningen geneest of net veroorzaakt. Door goed te luisteren en mee te denken met onze klanten voelen we feilloos aan welke zorg zij nodig hebben.

Als je goed in je vel zit, straal je dat ook uit! De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste huidverzorging speelt hierbij een belangrijke rol.

Vanuit die visie werd in 2019 onze missie geboren: Een huidverbeteringscentrum creëren waar iedereen stralend buiten komt.

Als team behaalden we samen het diploma van schoonheidsspecialiste en volgden we enthousiast extra nascholingen. Die kennis samen met de farmaceutische kennis helpt ons om de juiste verzorging en apparatuur te bepalen waarmee we jouw huid doen stralen.

Wij maken mensen mooi, en dat voelen ze. SkinCare Sluis is hét huidverbeteringscentrum waar iedereen stralend buitenkomt.

Lees meer over onze filosofie

Onze filosofie

Als wetenschappelijk team zetten wij in op wetenschappelijk bewezen behandelingen. We werken met zuivere en actieve stoffen waarvan het effect en de veiligheid bewezen zijn. Wij communiceren open met onze klanten en volgen elke behandeling van dichtbij op. Een must voor een optimaal resultaat.

Wij maken mensen mooi en dat voelen ze.

Onze werkwijze

Afspraak

Jouw reis naar een stralende huid start met een intakegesprek. Na een huidanalyse bekijken we wat jij nodig hebt en welke behandeling het beste bij jou past. We plannen een of meerdere afspraken voor een behandeling of kuur.

Behandeling

De behandeling bestaat altijd uit twee pijlers: een behandeling bij SkinCare Sluis en een thuisbehandeling. De expert van SkinCare Sluis geeft professioneel advies waarmee je thuis aan de slag kan. Die combinatie zorgt voor sterke resultaten en stralende klanten.

 

 

Opvolging

Om de behandeling te doen slagen, volgen wij jou als klant nauwlettend op. Een persoonlijke begeleiding behoort namelijk tot onze kernwaarden.

Advies en expertise

Met behulp van de unieke Safia-huidtechnologie maken wij door middel van Skin Computing Technology een slimme analyse van uw huid door diep in uw huid te kijken en geven wij het perfecte advies voor de beste persoonlijke behandeling van uw huid.

Interesse? Wij helpen jou graag verder.

Contact

SkinCare Sluis
Zuiddijkstraat 8,
4524 AR Sluis

Tel: 0629043173
mail@skincaresluis.nl

NL 8150.46.650.B01

Wettelijke zaken

Erkend lid van